...

Reformatori in Unanimitate


Reformatori în Unanimitate a început ca un studiu biblic cu puțini studenți la Biserica Baptistă North Love din Rockford, Illinois, S.U.A.. Liderul studiului biblic a fost un tânăr care a crescut în acea biserică și care a primit o diplomă de la liceul creștin care aparține bisericii. Numele lui a fost Steven Curington.

Povestea lui Steve este găsită pe ultimele pagini ale caietului. Povestea lui extraordinară este despre harul lui Dumnezeu în viața unui tânăr rebel. El a crescut în biserică și a respins adevărurile ei timp de mulți ani. Steve a obser vat că cei care au venit la studiul lui biblic nu au crescut într-o familie creștină și nu au avut nicio educație creștină. De aceea, Steve a hotărât să scrie un curriculum care îi va învăța cum să citească Biblia, cum să studieze Biblia, cum să memoreze și cum să asculte Biblia, astfel încât să petreacă mai mult timp gândindu-se la ceea ce spune Biblia.

El a știut că un creștin care cugetă la Biblie este imposibil să fie înrobit. El nu știa că acel curriculum va crește numărul studenților de la acel studiul biblic la peste 300 de studenți și că acest program va ajunge la un nivel internațional. În acest moment, Reformatori în Unanimitate are peste 800 de grupuri în S.U.A. și în jurul lumii.

Acest program a devenit mai matur peste câțiva ani și Fratele Curington spune că el este ”tot timpul uimit cum alții folosesc acest program mai bine decât el” în acele zile de început ale primului program de RU la Biserica Baptistă North Love. El crede că fiecare grup RU aparține trupului lui Isus Cristos prin biserică; și cu cât mai repede devii o parte a acestui trup al credincioșilor, cu atât șansele să- ți câștigi libertatea și să o menții vor fi mai mari. (Fratele Curington a suferit un infarct în 30 octombrie, 2010 și a murit instantaneu).


Recomandări:


Dr. Brian Nibbe - --


Pastor Beni Lariu - --


Raul Giura - --


Program Principal

Vineri: 19:00 - Program Principal
Duminica: 10:00 - Scoala Duminicala


Studiu Biblic

Luni: 11:00 - Studiu Biblic
Vineri: 11:00 - Studiu Biblic

Servicii

Duminica:

10:00 - Scoala Duminicala
11:00 - Predica
12:15 - Predica


Miercuri

18:00 - Cor
19:00 - Studiu Biblic


Programe

Institut Biblic

8:30 - Sambata (din 13 oct.)


Evanghelizare

11:00 - Sambata


Reformatori

18:00 - Vineri, Program Principal
10:00 - Duminica, Scoala Duminicala
11:00 - Luni, Studiu
11:00 - Vineri, Studiu


Intalnirea Surorilori

19:00 - Fiecare a II-a miercur a lunii


Rugăciune Bărbați

8:30 - Zilnic


Evenimente

Institut Biblic

8:30 - Sambata (din 13 oct.)