...

Reformatori in Unanimitate: Informații


Povești despre victorie:Te-ai săturat să auzi ”povești de război” ale oamenilor care nu au absolut niciun pic de libertate în viața lor? Dacă da, încercă RU! În fiecare săptămână, studenții noștri vor spune cum Dumnezeu le-a schimbat viețile. Vei auzi povești relevante pentru viața și pentru problemele tale. Acest timp săptămânal te va ajuta să îţi începi weekend-ul cu succes!

Învățătură minunată: Te-ai săturat să vorbești despre probleme și să nu faci NIMIC în legătura cu ele? Dacă da, încercă RU! Fiecare grup RU termină cu o lecție biblică de 30 de minute care îți va explica principiile valoroase din Cuvântul lui Dumnezeu, care sunt integrate în procesul tău de recuperare.

Curriculum complet: Te-ai săturat să auzi ce este corect, dar să nu primești niciodată uneltele personale ca să stabilești ce este corect? Dacă da, încercă RU! Avem un program de învățare foarte cuprinzător. Mii de oameni din toată lumea folosesc curriculum-ul nostru să învețe adevărul despre dependențe și indiferența creștină.

Premii motivante: Te-ai săturat să cauţi puterea să faci ce este corect atunci când se pare că din ce în ce mai mulți nu vor să facă bine? Dacă da, încearcă RU! Te vom încuraja și te vom ajuta să faci ce este corect, dar în același timp te vom și motiva. Deși sistemul de premii este doar o mică parte a programului, acesta este dovada unui program care crede în tine și care dorește să recunoască faptul că participi și că dorești să faci bine!

Consiliere personală gratuită: Te-ai săturat să primești sfaturi de la oameni care știu foarte puțin despre problemele tale personale? Sau te-ai săturat să plătești pe cineva care să te audă vorbind? Dacă da, încearcă RU! Oferim consiliere personală și de grup și te putem ajuta în mai multe domenii: adicții, căsnicie, finanțe personale, familie și multe altele. Vei avea un lider, un ajutor, un director și chiar un pastor. Pastorul acestei biserici este disponibil să te ajute în nevoile tale.

Lucrători bine pregătiți: Te-ai săturat să frecventezi programe cu lideri și voluntari care au aceleași probleme ca tine? Dacă da, încearcă RU! Liderii noștri au fost eliberați de puterea păcatului și pot vorbi pe față despre acest lucru. Ei nu caută anonimitate, ci vor spune cu zel că Isus este motivul libertăţii lor. Toți au fost bine pregăttiți în a-i învăţa pe alții, şi folosind programul nostru și uneltele lui te pot ajuta să înțelegi mai bine care este mesajul salvării veșnice, atât pe tine cât și pe familia ta.

Transport gratuit: Te-ai săturat să cauţi transport pentru a ajunge acolo unde poți găsi ajutor de la oamenii care vor să te ajute? Dacă da, încearcă RU! Vrem să te ajutăm să ajungi la programul RU. Bineînțeles, nu putem să mergem oriunde, dar vrem să găsim o soluție astfel încât să poţi veni vineri seară la grup. Dacă stai în orașul nostru, avem nevoie doar de adresa ta.

Părtășie săptămânală: Te-ai săturat să stai singur fără prieteni și fără oportunitatea de a te bucura cu ei? Dacă da, încearcă RU! RU oferă părtășie adevărată cu alți oameni care vor să te ajute. Ne întâlnim vineri seară și duminică dimineață. Părtășia este o parte foarte importantă a programului nostru. Nu ai prieteni? Vino la noi să-i găsești!

Susținere personală de la biserica locală:”Sunt aici să îți spun că nu mai sunt obosit! Dacă nu era biserica mea, astăzi aș fi fost fie mort, fie un drogat pe drumul morții!” Acest citat este de la fondatorul nostru, Steve Curington. El crede, ca și pastorul acestei biserici, că o biserică locală este adevăratul grup de suport al lui Dumnezeu. Scopul bisericii este să împlinească nevoile spirituale ale tuturor oamenilor. Când nevoile spirituale sunt împlinite, alte nevoi sunt mai ușor de împlinit. Noi, cei de la RU din Rockford, Illinois, SUA, vrem să te sfătuim să vizitezi biserica locală care găzduieşte această întâlnire pentru oamenii dependenţi. Dacă această biserică este așa dornică să găzduiască acest program pentru tine, înseamnă că are ceva special. De ce nu fac și alte program pent biserici la fel?


Program Principal

Vineri: 19:00 - Program Principal
Duminica: 10:00 - Scoala Duminicala


Studiu Biblic

Luni: 11:00 - Studiu Biblic
Vineri: 11:00 - Studiu Biblic

Servicii

Duminica:

10:00 - Scoala Duminicala
11:00 - Predica
12:15 - Predica


Miercuri

18:00 - Cor
19:00 - Studiu Biblic


Programe

Institut Biblic

8:30 - Sambata (din 13 oct.)


Evanghelizare

11:00 - Sambata


Reformatori

18:00 - Vineri, Program Principal
10:00 - Duminica, Scoala Duminicala
11:00 - Luni, Studiu
11:00 - Vineri, Studiu


Intalnirea Surorilori

19:00 - Fiecare a II-a miercur a lunii


Rugăciune Bărbați

8:30 - Zilnic


Evenimente

Institut Biblic

8:30 - Sambata (din 13 oct.)