...
la sfarsit »

Misiune
IERUSALIMUL & IUDEA NOASTRA

...

Evanghelizare

Mergeți în toată lumea și predicați Evanghelia! Porunca sună clar și biserica este chemată să o împlinească. Dacă Biserica sunt oamenii atunci prin Câștigare de Suflete sau Evanghelizare, noi înțelegem chemarea fiecăruia de a împlini porunca D-lui Isus. Evanghelizarea se face acolo unde sunt oamenii: Mergeți la drumuri și în piețe ...și siliți-i să intre! Separat facem acest lucru oridecâte ori se ivește ocazia iar împreună mergem la Evanghelizare în fiecare Sâmbătă de la ora 12,00. Conștienți fiind că ni s-a încredințat - serviciul împăcării – privim această activitate ca fiind una dintre cele mai importante activități a Bisericii noastre....

Tabăra Bețaleel

În fiecare an în vacanțele copiiilor avem un program special pentru copii, un timp și un loc în care copiii să învețe virtuți creștine cum ar fi hărnicia, răbdarea, înfrânarea... De ce Bețaleel? Bețaleel a fost un mare meșteșugar pe care Dumnezeu l-a înzestrat cu multe haruri, talente și îndemânări. Dorim ca această idee să ne călăuzească.

Ideea Taberei Bețaleel a venit câtorva părinți, atenți cu copiii lor, care doresc ca aceștia, când au mai mult timp liber să se îndeletnicească cu activități care să le ofere un rezultat material. Copiii aici lucrează cu mânuțele lor, urmăresc obținerea unei performanțe manuale dar în același timp urmează un program spiritual care stă la baza obținerii acestor performanțe.

Întotdeauna Tabăra Bețaleel se încheie cu o frumoasă expoziție în care copiii prezintă părinților și invitaților lor câte au confecționat și învățat. Alături de premii pentru cei mai harnici copiii, toți rămân cu dulcele gust al propriei întreprinderi, al realizării personale și al creșterii spirituale.
...

Activități

Noi aici la BIBLE dorim ca întreaga noastră viață inclusiv cea socială să graviteze în jurul familiei noastre spirituale. Pentru asta fiecare Școală Duminicală își organizează la intervale stabilite de învățători tot felul de activități, de la o liniștită plimbare pe Cetățuie, o seară de fotografie sau ceai sau amândouă în oraș până la o dinamică confruntare paintball sau o ascensiune într-un masiv muntos. Toate se aleg astfel ca cei ce participă să se bucure la maxim atât de activitatea în sine cât și de părtășia cu ceilalți. Deasemenea activitățile pot avea un puternic iz de altruism. Putem direct să ajutăm anumite familii sau persoane, uneori ne ocupăm de proprietatea bisericii pe care o aranjăm sau decorăm după sezon iar alteori putem organiza un banchet pentru o anumită Școală Duminicală, grup din Biserică sau întreaga Biserică. Orice ar fi ne dorim ca fiecare activitate să aibă un înalt spirit evanghelistic, moral și o ținută care să atragă prin rezultatele obținute.

...

Reformatori

Reformer's Unanimous International Reformatori în Unanimitate România We are currently translating and developing the Reformer's Unanimous program in Romania. We started an RUI program in our church in January, 2010. So far we have baptized over 20 people and have seen an average attendance at the weekly meetings of 20 men and women. We have also been given land in a village near Cluj that we will develop into a treatment home where up to 25 men will be able to come and get help for their addictions. We have raised $102,000 of our goal of $150,000. This money will be used to develop the site and build the home. The RUI home will be completely owned and operated by the Gospel Light Baptist Church of Cluj-Napoca. Statistics say that there are over 60,000 people addicted to drugs and or alcohol in Cluj-Napoca, a city of about 400,000 people. The need is great and God has given us the place to make this ministry a reality. The home will be part of a 25 acre farm which will be operated by the residents.
SAMARIA NOASTRA

...

Campanii de Evanghelizare în orașe vecine.

Planificăm o puternică campanie de popularizare a Cuvântului lui Dumnezeu. Am obținut o cantitate impresionantă de material Biblic ce dorim al împărtășii atât cu clujenii cât și cu orașele și satele transilvane și poate nu numai. Dorim să ajungem în fiecare casă din Transilvania cu Cuvântul lui Dumnezeu. Aceste campanii vor include distribuire de materiale Biblice, cartea Făcut, Cărțile Biblice Ioan și Romani, și diferite tractate care prezintă nașterea din nou așa cum Scriptura ne-o prezintă. Campaniile vor include atât predicarea Cuvântului lui Dumnezeu în locuri deschise cât și prezentarea Evangheliei personal celor aflați în locuri publice.

...

Ajutor pentru Misiunoari sau biserici de acelas crezi.

Fr. Aaron Oprean e membru la "Lumina Evangheliei" de 10 ani, a absolvit institutul biblic a bisericii noastre si de cativa ani lucreaza in programul RUI a bisericii, este invatatorul clasei RUI de duminica dimineata si lider de grup in program. In timpul saptamanii Fr. Aaron lucreaza ca inginer, a absolvit Universitatea Tehnica Cluj-Napoca si are un masterat in Management.
PARTILE INDEPARTATE ALE PAMANTULUI

...

Misionarii noștrii

Suntem o biserică ce a luat ființă dintr-o lucrare misionară, astfel că mai bine ca oricine credem și investim în lucrarea misionară și în misionari. În permanență avem ochii deschiși pentru a găsi lucrări sau persoane demne de lucrarea lui Dumnezeu.inapoi la inceput »

Servicii

Duminica:

10:00 - Scoala Duminicala
11:00 - Predica
12:15 - Predica


Miercuri

18:00 - Cor
19:00 - Studiu Biblic


Programe

Institut Biblic

8:30 - Sambata (din 13 oct.)


Evanghelizare

11:00 - Sambata


Reformatori

18:00 - Vineri, Program Principal
10:00 - Duminica, Scoala Duminicala
11:00 - Luni, Studiu
11:00 - Vineri, Studiu


Intalnirea Surorilori

19:00 - Fiecare a II-a miercur a lunii


Rugăciune Bărbați

8:30 - Zilnic


Evenimente

Institut Biblic

8:30 - Sambata (din 13 oct.)