...

Despre Noi » Doctrina » Mărturisirea de credință» Credința noastră este că Biblia, atât Noul cât și Vechiul Testament au fost date prin inspirația lui Dumnezeu și este singura noastră regulă de credință și practică.


» Credem în creație nu în evoluție; că omul a fost creat prin acțiunea directă a lui Dumnezeu și după chipul Său.


» Credința noastră este că Adam și Eva, prin căderea în fața ispitei lui Satan, au devenit creaturi decăzute. Credința noastră este că toți oamenii se nasc în păcat.


» Noi credem în încarnarea, nașterea din fecioară și divinitatea Domnului și Salvatorului Isus Cristos. Credința noastră este ispășirea substituțională plină de dragoste a păcatelor întregii lumi, prin vărsarea sângelui Său pe cruce. Noi credem în învierea trupului Său din morți, ridicarea lui la cer și că în acest moment El este mijlocitorul nostru. Noi credem în întoarcerea lui în persoană pe pământ.


» Noi credem în puterea Lui de a salva oameni de păcat. Noi credem în necesitatea Nașterii din Nou, iar această naștere din nou este prin regenerarea produsă de Duhul Sfânt. Credința noastră este că salvarea este prin Har și prin Credință, plus nimic, minus nimic, în sângele ispășitor al Domnului și Salvatorului Isus Cristos.


» Credința noastră este că salvarea este prin Har și prin Credință, plus nimic, minus nimic, în sângele ispășitor al Domnului și Salvatorului Isus Cristos. Credința noatră este că această mărturisire de credinșă este baza pentru părtășia creștină, și că toți oamenii născuți din nou care o acceptă cu sinceritate pot și ar trebui să trăiască împreună în pace, și că este responsabilitatea lor creștină să promoveze armonia între membrii trupului lui Cristos, care umblă separat de lume atât în teorie cât și în practică. Credința noastră este că Dumnezeu și-a păstrat Cuvântul său pentru noi până astăzi. Biserica noastră folosește în limba română textul biblic cunoscut sub numele de Fidela, care are la bază Textul Masoretic și Textus Receptus, atât pentru predicare cât și pentru studiu.


Servicii

Duminica:

10:00 - Scoala Duminicala
11:00 - Predica
12:15 - Predica


Miercuri

18:00 - Cor
19:00 - Studiu Biblic


Programe

Institut Biblic

8:30 - Sambata (din 13 oct.)


Evanghelizare

11:00 - Sambata


Reformatori

18:00 - Vineri, Program Principal
10:00 - Duminica, Scoala Duminicala
11:00 - Luni, Studiu
11:00 - Vineri, Studiu


Intalnirea Surorilori

19:00 - Fiecare a II-a miercur a lunii


Rugăciune Bărbați

8:30 - Zilnic


Evenimente

Institut Biblic

8:30 - Sambata (din 13 oct.)